Informatie over de woning

Luxe en riant appartement voorzien van twee slaapkamers, gelegen op de 1e etage en toegankelijk met de lift. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon. Het appartement is voorzien van een hoekkeuken met inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, combi/oven en koel-vriescombinatie. De badkamer is voorzien van een douchehoek, badkamermeubel en spiegel. Uw wasmachine/droger plaatst u in de interne berging. 

Aan de achterzijde van het gebouw is een gemeenschappelijke fietsenstalling aanwezig. 

Kenmerken:

  • Twee slaapkamers
  • 1e etage
  • Balkon
  • 71,20m²
  • Uitzicht op de kade
Veelgestelde vragen

Hoe worden de appartementen afgewerkt?

Bekijk de technische omschrijving om te zien hoe de woningen worden afgewerkt: Technische omschrijving

Wanneer worden de woningen opgeleverd?

Naar verwachting, maar onder voorbehoud, worden de woningen in de zomer van 2024 opgeleverd. Dit is echter volledig afhankelijk van de ontwikkeling van de bouw en blijft nog een voorlopige prognose. Krijg je een woning toegewezen? Je wordt dan tijdig, minimaal 4 weken van tevoren, op de hoogte gebracht van de definitieve opleverdatum.

Kan ik een parkeerplaats huren?

Er zijn enkele parkeerplaatsen te huur in een nabijgelegen parkeergarage. Neem hiervoor contact met ons op.

Het is helaas niet mogelijk om een parkeervergunning op straat aan te vragen: de gemeente heeft aangegeven dat zij geen vergunning zal verlenen.

Wolstraat- Rotterdam
Reageer nu!

Interesse in dit appartement? Klik op ‘ik wil deze woning’ om direct te reageren. Je wordt naar onze Huurcalculator gestuurd waar je snel en gemakkelijk kan zien of je in aanmerking komt. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Ik wil deze woning